Werken bij Timmermans Landmeetkunde
Dynamische projecten. Unieke locatie. Toegankelijke werksfeer.

Bij ons werken tekenaars, projectleiders en landmeters. Stuk voor stuk aanpakkers en doorzetters die met opgestroopte mouwen en een gezonde dosis humor invulling geven aan projecten. Hard werken gaat bij ons hand in hand met hard genieten onder support van Jan Timmermans die ooit zelf begon als landmeter en nu aanjager van het team is.

call 06-23876914
Aanpakkers en doorzetters, dat zijn wij
Vacatures
Open sollicitatie voor talentontwikkeling

Wie stuurt er nog een open sollicitatie? Er is werk genoeg! Dat weten wij, maar een baan bij Timmermans is andere koek. Hoe dat werkt, weet je pas als je het ervaart. Denk jij nu; een baan bij Timmermans zou voor mij een mooie vervolgstap kunnen zijn, daar kan ik mijn talent ontwikkelen, ik ben nieuwsgierig… probeer het dan eens. Als tekenaar, projectleider, landmeter, of misschien wel iets anders. Voor nieuw talent staan wij altijd open.

Geen motivatie of CV vereist, een belletje of...

Versterk ons team!
Vacature landmeter
laarzen aan en gaan
  • Fulltime

Ben jij een landmeter met een enthousiaste ‘laarzen aan en gaan’ mentaliteit? Die graag ervaring opdoet bij uitdagende projecten door heel Nederland, maar tegelijkertijd ook houdt van de nuchtere cultuur van een kleinschalig bedrijf? Dan ben je bij ons als een vis in het water. Of als een landmeter in het ’t veld met de zon op je bol en de neus in de wind, ’t is maar hoe je het bekijkt.

Bij Timmermans begrijpen wij hoe mooi jij het vak van landmeter...

Versterk ons team!